Kano expeditie in Zweden

"Ben jij op zoek naar Avontuur Wildernis Natuur Meditatie Yoga Water Vuur Aarde "

"Ben jij op zoek naar Avontuur Wildernis Natuur Meditatie Yoga Water Vuur Aarde "

Jij + een kano in het ruige zweden! Are you up for a big life changing adventure?

Wij, Elbert & Nicky, nemen jou graag mee naar het ruige Zweden. Zeven dagen avontuur, zeven dagen in contact met de elementen, zeven dagen keihard genieten en de connectie met jezelf, de rest van de groep en de natuur voelen.

Elbert kent dit gebied uit zijn broekzak, dit is namelijk het gebied waar zijn passie voor buiten is begonnen. Hij doet graag zijn wandelschoenen aan en heeft ervaring met uren lopen door de rauwe bergen van Noord-Zweden. Kanotochten van weken, dagen van stilte en een knisperend kampvuur bij een heldere sterrenhemel.

In deze trip verplaatsen we ons met een kano van eiland naar eiland en zetten we op het eiland ons kamp op. Tijdens deze dagen komen er vijf elementen aan bod.

De elementen van de trip

De elementen van de trip

Wat kun je verwachten?

De kano expeditie wordt geoganiseerd in Zuid Zweden dit is in een dag te rijden met de auto. De route is uitgezet in het nationale park Åsnen. Åsnen is een uitgestrekt gebied met eilanden en meren. Je vindt hier meer dan duizend eilanden en uitgestrekte meren met weidse uitzichten

Je geniet hier van de rust en de ruimte in een stuk wildernis redelijk dicht bij huis. Er leven Elanden, kleine zoogdieren en verschillende vogels zoals de Zeearend.

In dit prachtige gebied hebben wij een prachtige route uitgezet waarin jij kennis gaat maken met al het moois wat Zweden te bieden heeft! Overdag zitten we tussen de 2 en 4 uur in de kano. De rest van de tijd zijn we aan het hiken, ons kamp aan het opbouwen of bezig met meditatie, koud water training of yoga! 

In het kort

Wil jij meer weten? Laat je e-mail adres achter en wij sturen je ons e-book!

* indicates required

Je gidsen

Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een meerdaagse wandeltocht in de Balkan waarbij we allebei gids waren. Beide ontzettend in ons element. Tijdens deze tochten kwamen wij er al snel achter dat we dezelfde idealen nastreven en dan we beide ontzettend gek zijn op het prachtige buitenleven, maar dat we dit buitenleven ook met anderen willen delen. 

We willen beiden mensen inspireren om naar buiten te gaan, de wildernis op te zoeken en daar weer lekker te gaan ‘buitenspelen’. Waarbij we er samen voor willen zorgen dat de mensen zich veilig genoeg voelen om lekker zichzelf te kunnen zijn! 

Nicky als gediplomeerd bergwandelgids + Elbert als gediplomeerd Wildernis Survival Guide brengt een heleboel kennis over het buitenleven samen. Maar dat niet alleen, waarin Elbert zich meer heeft gespecialiseerd op meditatie en cold training heeft Nicky meerdere yoga teacher trainingen gevolgd en heeft ze zich gericht op het geven van outdoor yoga lessen. Combineer dit met een kano, in de herfst in Zweden en dan zijn wij er van overtuigd dat wij een reis gaan neerzetten waarin ook jij je in je element gaat voelen! 

Elbert top

Nicky Brouwer

0
Spots left

Wil jij je plekje veilig stellen? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier