Oostenrijk standplaatstocht

Yoga & Hike trip in Oostenrijk

Samen met Nicky & Larissa. Als jij zin hebt in een avontuur waarbij je samen met ons door het Ratikon gebergte in Oostenrijk (maar 850 km vanaf Utrecht) trekt, lees dan snel verder!

Larissa & Nicky hebben elkaar ontmoet tijdens het gidsen in het Balkan gebergte en daar ontstond al snel een vriendschap waarin we onze liefde voor de bergen, (luie) mensen liefdevol over de berg schoppen (a.k.a. gidsen) rotsklimmen maar ook onze liefde voor (hele nuchtere & zonder poeha) yoga konden delen. 

Vanuit dit is het idee ontstaan om samen een tocht te maken en mensen deze prachtige tocht te laten zien. Wij willen jullie graag meenemen om jullie te laten zien waarom wij de bergen zo leuk vinden! Larissa is expeditie arts en deelt ze met liefde haar medische kennis. Oftewel blaren zijn vanaf dan verleden tijd! En vind Nicky (als hobby fotograaf) het leuk om jullie iets bij te brengen over het maken (& editen) van leuke kliekjes. Daarnaast is Nicky ook bergwandelgids en vertelt ze graag over de prachtige bergen waar we doorheen trekken. En de keuze is aan jou, je kunt alleen komen bergwandelen en als je het leuk vind kun je ook aan de extra workshops deelnemen.

Daarnaast willen we ook een dagelijkse yoga sessie op het programma zetten om jullie te laten zien dat yoga niet zweverig is, dat het juist een onwijze toevoeging is aan wat wij in de bergen doen. Het houd je fit en het helpt je nog meer in het hier en nu te leven, isn’t that awesome? Larissa is acro yoga docent, dus dat gaat gegarandeerd veel gelach en misschien wel wat instagram waardige kliekjes opleveren en Nicky is Vinyasa & breathwork docent! Hieronder vertellen we nog iets meer over onszelf. 

Nicky Brouwer

* Bergwandelgids & yoga docent *

Mensen inspireren om de bergen op te zoeken en ze een veilige omgeving bieden om de bergen te verkennen, dat is wat ik wil! Naast bergwandelgids ben ik ook outdoor yoga docent, ik geef outdoor yoga op een down to earth manier, dus geen zweverige ‘troelala’ maar een serie oefeningen die ervoor zorgen dat je lijf beter kan herstellen, je je ademhaling beter kan reguleren en dat je leert om meer in het moment te leven. 

Larissa van der Houwen

* Yogadocent & huisarts *

Over de tocht

Dag 1: staat in teken van in Oostenrijk komen (als we hier voor kiezen dan kost het mensen een dag minder, dus eerste dag = aankomst dag met een avond sessie yoga en materiaalcheck. Misschien leuk om een plek te kiezen met een binnenruimte als back-up voor de eerste yoga sessie? 

Dag 2: start met de hike

Algemene informatie

Prijs €600*

*eenmalige try out prijs!

Data:
- Lente editie is van 12 t/m 16 juni
- Herfst editie 1 is van 19 t/m 23 oktober
- Herfst editie 2 is van 23 t/m 27 oktober
Maximaal 8 deelnemers per editie
 • Trekking programma begeleid door een Nicky (Wanderfuhrer) 
 • Dagelijkse yoga lessen gegeven door Nicky 
 • Lichtgewicht yoga met van FLXBL te leen (deze kun je gemakkelijk dubbel vouwen en in je tas doen)
 • Accomodaties met halfpension
 • Vervoer van en naar Oostenrijk 
 • Dagelijkse lunch
 • Drinken
 • Snacks
 • Reis verzekering
 • Andere persoonlijke uitgaven
Toggle Content
 • De yoga lessen worden buiten gegeven en zijn dus afhankelijk van het weer

Wil jij meer informatie?

Neem dan contact op met Nicky! Via onderstaande button kom je bij mijn contactformulier. Je kan me ook een bericht via instagram sturen!