Het is herfst:

Hike & Relax

No car needed edition!

Het is bijna oktober, de dagen worden korter en het weer in Nederland is grauw en grijs. Juist dit is het perfecte moment om erop uit te gaan. Ga met mij mee naar de Oostenrijkse bergen! Hiken in de frisse berglucht in combinatie met de hitte van een sauna, ontspannen yoga sessies en als dikke plus het ervaren van sound sessies met Tibetaanse klankschalen om helemaal tot rust te komen en op te laden in een herfstig paradijs! Are you in?

ps. De locatie is zo uitgekozen dat jij zowel met de auto, de bus, de trein als het vliegtuig kan komen!

Tip, de nachttrein gaat vanaf Amsterdam via Utrecht of Arnhem en daardoor kan je de 23e in de avond vertrekken en dan kom je de 24e aan. 

Trip in het kort

€795

Day to day plan

Vandaag ontmoeten we elkaar! Je kunt in de kamer en gebruik maken van de wellness vanaf 14:00 uur. Om 17:00 uur starten we met een kennismaking, gevolgd door een yoga sessie waarin we voor het eerst kennis gaan maken met de klankschalen.

We beginnen elke dag met een yoga sessie gericht op het fysiek wakker maken van het lijf. Na deze heerlijke sessie schuiven we aan bij het ontbijt. Vervolgens staat er een hike en Tibetan sound sessie op het programma, de hike is afhankelijk van het weer en de Tibetan sound sessie wordt hier omheen gepland. Na het avondeten staat er nog een ontspannen yoga sessie op het programma.

Vandaag sluiten we deze prachtige trip na het ontbijt af met een groeps sound healing sessie.

What about Yoga?

Daarnaast staan er dagelijkse twee (yoga) sessies op het programma om jullie te laten zien dat yoga niet zweverig is, dat het juist een onwijze toevoeging is aan wat wij in de bergen doen. Het houd je fit en het helpt je nog meer in het hier en nu te leven, isn’t that awesome? Als je er over nadenkt, ‘hoe fijn is het dan om na een wandeldag te stretchen en te ontspannen?’, wij vinden het heerlijk! We hebben al wat mooie plekjes op het oog voor deze sessies. 

 

Ps. de yoga is ook zeer toegankelijk voor mensen die nog nooit op de mat hebben gestaan!

Nicky, je bergwandelgids

Onder het mom van, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk de onderstaande youtube video om meer over mij te weten te komen! 

Nicky

Mensen inspireren om de bergen op te zoeken en ze een veilige omgeving bieden om de bergen te verkennen, dat is wat ik wil! Naast bergwandelgids ben ik ook outdoor yoga docent, ik geef outdoor yoga op een down to earth manier, dus geen zweverige ‘troelala’ maar een serie oefeningen die ervoor zorgen dat je lijf beter kan herstellen, je je ademhaling beter kan reguleren en dat je leert om meer in het moment te leven. 

Klik op de bovenstaande afbeelding voor de andere kant

Algemene informatie

Algemene informatie

Prijs €795*

*eenmalige try out prijs!


24 oktober t/m 28 oktober

Maximaal 8 deelnemers per editie
 • Trekking programma begeleid door een Nicky (Wanderfuhrer) 
 • Dagelijkse twee yoga lessen gegeven door Nicky 
 • Lichtgewicht yoga met van FLXBL te leen (deze kun je gemakkelijk dubbel vouwen en in je tas doen)
 • 4 nachten in een cozy hotel obv 2 persoons kamer 
 • Ontbijt & avondeten
 • Vervoer van en naar Oostenrijk 
 • Dagelijkse lunch
 • Drinken
 • Snacks
 • Reis verzekering (verplicht met bergredding!)
 • Lift kosten 
 • Andere persoonlijke uitgaven

Dat is altijd een goede vraag. In mijn ogen kom je heel ver met een fijne dosis doorzettingvermogen. Maar als ik dan toch richtlijnen moet geven dat zijn het deze:

Je bent in staat tot:

 • 5 km hardlopen en/of 10 km wandelen 
 • Het dragen van een dagrugzak

Twijfel je nu of je fit genoeg bent? In de online voorbereidingsmodule wordt hier ook aandacht aan gegeven. En je mag mij natuurlijk altijd een mailtje sturen!

De algemene voorwaarden van Relaxed de berg op vind je hier. 

Heb je verder nog vragen? Stuur je dan vooral een mailtje of een whatsappje! 

Inschrijven?

Ja, gaan we samen op stap? Superleuk! Wel zijn er een aantal dingen die ik graag van je wil weten.

Ps. Kun jij nu door onvoorziene omstandigheden niet mee? In de algemene voorwaarden staan de annuleringsvoorwaarden. Vanzelfsprekend mag iemand altijd jouw reis (kosteloos) overnemen! 🙂

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.