Become a hiking warrior

Hike & yoga

in de Oostenrijkse bergen

Ben jij op zoek naar een trip waarin je zowel te voet op avontuur gaat in de bergen als de rust gaat opzoeken tijdens een yoga sessie? Dan is deze trip iets voor jou! De hiking warrior trip is een trip voor de sportieve avonturier die naast het fysieke element ook graag de rust in zichzelf opzoekt. De yoga sessies helpen je om meer rust te vinden, zodat je nog meer van de bergen kunt genieten. Ook helpen de yoga sessies je lijf herstellen na de pittige wandelingen die we samen maken.

Trip in het kort

€895

De warrior pose is één van de krachtigste houdingen binnen yoga voor mij.

Nicky Brouwer

Day to day plan

De aankomstdag. Vanaf 14:00 uur heb je toegang tot je hotelkamer. Vanaf de aankomst kun je gebruik maken van de wellness. Om 17:00 uur ontmoeten we elkaar in de yoga ruimte van het hotel en kun je genieten van een fijne yoga sessie. Na de yoga sessie heb je even tijd voor jezelf, waarna het diner op ons staat te wachten. Daarna krijg je nog wat informatie over het hiken en kunnen we elkaar op een informele manier verder leren kennen in de ‘stube’ van het hotel.

We starten de dag afhankelijk van het weer met een yogasessie of gaan direct de bergen in om te wandelen. 

Aangekomen in het hotel mag je jezelf belonen met een bezoekje aan de wellness, of misschien wil je een goed boek lezen? Daarna genieten we van het avondeten en sluiten we de actieve dag af met een yoga sessie om zo het lijf de ontspanning te geven die het verdient.

We zijn bijna aan het eind van onze trip. Het ontbijt is vandaag wat later, waarna de laatste yoga sessie volgt om 10:30 uur. Na deze yoga sessie is het tijd om afscheid te nemen om met een goed gevoel huiswaarts te keren.

What about Yoga?

Daarnaast staan er dagelijkse twee yoga sessies op het programma om jullie te laten zien dat yoga niet zweverig is, dat het juist een onwijze toevoeging is aan wat wij in de bergen doen. Het houd je fit en het helpt je nog meer in het hier en nu te leven, isn’t that awesome? Als je er over nadenkt, ‘hoe fijn is het dan om na een wandeldag te stretchen en te ontspannen?’, wij vinden het heerlijk! We hebben al wat mooie plekjes op het oog voor deze sessies. 

Je bergwandelgids

Onder het mom van, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk de onderstaande youtube video om meer over mij te weten te komen! 

Algemene informatie

Algemene informatie

Prijs €895

 • Trekking programma begeleid door een Nicky (Wanderfuhrer) 
 • Dagelijkse twee yoga lessen gegeven door Nicky 
 • Lichtgewicht yoga met van FLXBL te leen (deze kun je gemakkelijk dubbel vouwen en in je tas doen)
 • 4 nachten in een cozy hotel met welness
 • Ontbijt & avondeten
 • Vervoer van en naar Oostenrijk 
 • Dagelijkse lunch
 • Drinken
 • Snacks
 • Reis verzekering (verplicht met bergredding!)
 • Douchemuntjes
 • Lift kosten 
 • Andere persoonlijke uitgaven
 • Vervoer naar Oostenrijk (adviezen tav treinreis, evt carpoolen behoren tot mogelijkheid)

Dat is altijd een goede vraag. In mijn ogen kom je heel ver met een fijne dosis doorzettingvermogen. Maar als ik dan toch richtlijnen moet geven dat zijn het deze:

Je bent in staat tot:

 • 5 km hardlopen en/of 10 km wandelen 
 • Het dragen van een rugzak van 5 – 7 kilo 

Twijfel je nu of je fit genoeg bent? In de online voorbereidingsmodule wordt hier ook aandacht aan gegeven. En je mag mij natuurlijk altijd een mailtje sturen!

Deze trips is zowel voor beginnende als gevorderde ‘hikers’. Omdat er twee gidsen mee gaan maar we toch met een kleine groep werken kunnen we als het nodig is de groep ook splitsen zodat iedereen op zijn eigen tempo kan lopen! 

Wees dus niet bang dat je ‘de laatste’ bent, want de laatste is vaak de gids! haha

De algemene voorwaarden van Relaxed de berg op vind je hier. 

Heb je verder nog vragen? Stuur je dan vooral een mailtje of een whatsappje! 

Inschrijven?

Ja, gaan we samen op stap? Superleuk! Wel zijn er een aantal dingen die ik graag van je wil weten.

Ps. Kun jij nu door onvoorziene omstandigheden niet mee? In de algemene voorwaarden staan de annuleringsvoorwaarden. Vanzelfsprekend mag iemand altijd jouw reis (kosteloos) overnemen! 🙂

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.